Search & Selection

Personalhuset Search & Selection erbjuder tjänster inom rekrytering och hjälp med urval till chefspositioner, specialistområden samt medarbetare till fasta tjänster. Vi är bäst i Norden inom rekryterings- och bemanningstjänster och har erfarenheten och kompetensen i skarpt kvalificerade medarbetare.

Våra rekryteringskoncept:

  • Annonserad rekryteringsprocess
  • Search /direkt sök
  • kombinerad rekryteringsprocess med annonsering och search
  • Värdering av externa eller interna kandidater

Vi har branschen bästa rekryteringskoncept med möjlighet att skräddarsys till varje kunds behov.

Analys av kundens rekryteringsbehov

Rekryteringsprocessen startar med en grundlig genomgång av tjänsten och en kravanalys där organisationen, position, innehåll och kriterier för val av kandidat beskrivs. Allt i syftet för att förstå vad som gör den rätta kandidaten passar i ditt företag, är vårt bidrag till värdeskapande.

Locka och motivera dom bästa kandidaterna

Kampen om de bästa kandidaterna är tuff. Varför ska den sökande välja att arbeta för dig ? Vi utarbetar en rekryteringsplan för att säkerställa att de bästa kandidaterna lockas till din organisation samtidigt som vi upprätthåller kandidatens motivation under hela processen .

Att göra rätt val

Urvalsfasen utförs av metoder som genom forskning och erfarenhet har visat sig vara det bästa för att förutsäga framgång . Den sökandes kompetensprofil avbildas i förhållande till motivation , kunskap , personliga egenskaper och färdigheter . Vi använder strukturerade intervjuer , personlighetsanalys , kompetenstest, relevanta fallstudier och referensintervju .

Minimera startsträckan

Genom att återanvända utvärderingsinformation som erhållits genom rekryteringsprocessen , kan vi hjälpa dig att integrera den nyanställde på bästa möjliga sätt . Den nyanställda och anställdas närmaste chef får av oss rådgivning för att säkerställa bästa prestanda så snart som möjligt . Kund och uppdragsgivare följs upp under prövotiden för att säkerställa god utveckling.

Behov av rekrytering?

Behöver du hjälp med rekrytering? Skicka en förfrågan och vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar, måndag till fredag.