Retail

Vi erbjuder tjänster inom
Demonstrationer – Merchandising/Varuplock – Sampling – Event – Butiksbemanning

Vårt mål på Personalhuset är att öka din försäljning och att stärka ditt varumärkes position på marknaden. Hos oss är du som kund alltid i fokus, givetvis tillsammans med våra medarbetare!

Vi har lång erfarenhet av butikstjänster och vi började arbeta inom detta segmentet redan 1988 då verksamheten grundades i Linköping. Vi är i dagsläget representerade med uppdrag och medarbetare över hela Sverige, allt från Ystad till Haparanda.
Med hjälp av vårt beprövade koncept Retail Direct genomför vi branschspecifik rekrytering till handeln och vår metodik och process bygger på att kvalitetssäkra vår personals säljande- och servicerelaterade egenskaper.

För oss är det viktigt att vi representeras av de medarbetare med rätt färdigheter och kunskaper, men framför allt de med rätt motivation för att utföra uppdragen.

Att samarbeta med Personalhuset innebär att vi hjälper dig att utveckla din försäljning. Vi är dina ambassadörer och representanter på marknaden och vi har en stor passion för att göra skillnad för våra kunder!

Vårt mål är att vara avgörande för våra kunders framgång!

Kontakta oss

Skicka en förfrågan och vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar, måndag till fredag.